Filters sluiten
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
van tot
 
44 van 44
Geen resultaten gevonden voor de filter!
Evolis lint full color YMCKO halfpanel (pasfoto) R3013 Evolis lint full color YMCKO halfpanel...
Kleur: Full Colour Half panel: pas kan voor de helft van het oppervlak full colour geprint worden (bij plaatsing van alleen een kleuren pasfoto bijvoorbeeld). Zwart en de laminaat laag gaan over de gehele pas Hoeveelheid afdrukken: 400...
€ 49,00 *
Magicard lint rood MA1000K-RED Magicard lint rood MA1000K-RED
Kleur: rood Hoeveelheid afdrukken: 1000 stuks Geschikt voor printermodellen: Magicard Pronto, Enduro en Rio Pro printers Print technologie: Dye Sublimation Artikelnummer: Magicard MA1000K-RED * Mocht dit product niet op voorraad zijn dan...
€ 28,00 *
Magicard kaartprinter 401 Prima 4 Uno Magicard kaartprinter 401 Prima 4 Uno
De Magicard Prima 4 kaartprinter is een populair kaartprinter model in het hogere marktsegment waar veiligheid en printkwaliteit belangrijke factoren zijn. De Magicard Prima 4 serie kan UV beelden, tekst en holografische laminaatlagen...
vanaf € 2.450,00 *
Magicard kaartprinter Rio Pro Magicard kaartprinter Rio Pro
De Magicard Rio Pro kaartprinter is zeer geschikt voor identificatie toepassingen bij instellingen en bedrijven die tot middelgrote hoeveelheden pasjes willen bedrukken. De Magicard Rio Pro kaartprinter heeft de unieke HoloKote...
€ 1.450,00 *
Magicard kaartprinter Enduro Magicard kaartprinter Enduro
Robuust, duurzaam en betrouwbaar, de Enduro3E ID-kaart printer is ideaal voor scholen, hogescholen en middelgrote bedrijven die boven afdrukken tot 10.000 ID-kaarten per jaar. Print uw ID-kaarten, lidkaarten of smart cards met deze...
vanaf € 1.239,00 *
Zebra kaartprinter ZXP 1 Zebra kaartprinter ZXP 1
vanaf € 771,10 *
Magicard kaartprinter Pronto Magicard kaartprinter Pronto
Met de Magicard Pronto kaartprinter kunt u doormiddel van een handmatige kaartinvoer snel en eenvoudig een bedrukte en depersonaliseerde pas afdrukken. De Magicard Pronto kaartprinter is door zijn compacte afmetingen en de scherpe...
vanaf € 963,00 *
Zebra kaartprinter ZXP 3 dubbelzijdig Zebra kaartprinter ZXP 3 dubbelzijdig
vanaf € 1.259,50 *
44 van 44
Laatst bekeken