Filters sluiten
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
van tot
 
44 van 45
Geen resultaten gevonden voor de filter!
Magicard lint Scratch off MA1000K-SCRATCH Magicard lint Scratch off MA1000K-SCRATCH
Kleur: Scratch off zilver Hoeveelheid afdrukken: 1000 stuks Geschikt voor printermodellen: Magicard Pronto, Enduro, Enduro+, Enduro3E en Rio Pro printers Print technologie: Dye Sublimation Artikelnummer: Magicard MA1000K-SCRATCH * Mocht...
€ 34,30 *
Magicard lint full color halfpanel (pasfoto) MA450YMCKOH Magicard lint full color halfpanel (pasfoto)...
Kleur: Full Colour Half panel: pas kan voor de helft van het oppervlak full colour geprint worden (bij plaatsing van alleen een kleuren pasfoto bijvoorbeeld). Zwart (K) over de gehele pas Hoeveelheid afdrukken: 450 stuks Geschikt voor...
€ 69,00 *
Magicard lint zwart + overlay MA600KO Magicard lint zwart + overlay MA600KO
Kleur: zwart met transparant laminaat (O) Hoeveelheid afdrukken: 600 stuks Geschikt voor printermodellen: Magicard Pronto, Enduro en Rio Pro printers Print technologie: Dye Sublimation Artikelnummer: Magicard MA600KO * Mocht dit product...
€ 52,00 *
Magicard lint full color YMCK + retransferfolie Prima431 Magicard lint full color YMCK + retransferfolie...
Kleur: Full Colour met overlay (CMYKO) Hoeveelheid afdrukken: 1000 stuks Geschikt voor printermodellen: Magicard Prima 4 printer Print technologie: Re Transfer Artikelnummer: Magicard Prima431 * Mocht dit product niet op voorraad zijn...
€ 259,00 *
Magicard lint full color black backside YMCKK Prima433 Magicard lint full color black backside YMCKK...
Kleur: Full Colour Dubbelzijdig: Voorkant Full Colour (YMCK), achterkant alleen zwart (K) Hoeveelheid afdrukken: 750 stuks Geschikt voor printermodellen: Magicard Prima 4 Print technologie: Retransfer Artikelnummer: Magicard Prima433 *...
€ 210,00 *
Evolis lint blauw R2012 Evolis lint blauw R2012
Kleur: blauw Hoeveelheid afdrukken: 1000 stuks Geschikt voor printermodellen: Evolis Pebble 4, Dualys 3, Quantum, Quantum 2 en Securion printers Print technologie: Dye Sublimation Artikelnummer: Evolis R2012 * Mocht dit product niet op...
€ 26,00 *
Evolis lint goud RCT016NAA Evolis lint goud RCT016NAA
Kleur: goud Hoeveelheid afdrukken: 1000 stuks Geschikt voor printermodellen: Evolis Zenius, Primacy, Elypso en Kiosk Print technologie: Dye Sublimation Artikelnummer: Evolis RCT016NAA * Mocht dit product niet op voorraad zijn dan duurt...
€ 62,00 *
Evolis lint full color YMCKO halfpanel (pasfoto) R3013 Evolis lint full color YMCKO halfpanel...
Kleur: Full Colour Half panel: pas kan voor de helft van het oppervlak full colour geprint worden (bij plaatsing van alleen een kleuren pasfoto bijvoorbeeld). Zwart en de laminaat laag gaan over de gehele pas Hoeveelheid afdrukken: 400...
€ 49,00 *
Magicard lint rood MA1000K-RED Magicard lint rood MA1000K-RED
Kleur: rood Hoeveelheid afdrukken: 1000 stuks Geschikt voor printermodellen: Magicard Pronto, Enduro en Rio Pro printers Print technologie: Dye Sublimation Artikelnummer: Magicard MA1000K-RED * Mocht dit product niet op voorraad zijn dan...
€ 28,00 *
Magicard kaartprinter 401 Prima 4 Uno Magicard kaartprinter 401 Prima 4 Uno
De Magicard Prima 4 kaartprinter is een populair kaartprinter model in het hogere marktsegment waar veiligheid en printkwaliteit belangrijke factoren zijn. De Magicard Prima 4 serie kan UV beelden, tekst en holografische laminaatlagen...
vanaf € 2.450,00 *
Magicard kaartprinter Enduro Magicard kaartprinter Enduro
Robuust, duurzaam en betrouwbaar, de Enduro3E ID-kaart printer is ideaal voor scholen, hogescholen en middelgrote bedrijven die boven afdrukken tot 10.000 ID-kaarten per jaar. Print uw ID-kaarten, lidkaarten of smart cards met deze...
vanaf € 1.239,00 *
Zebra kaartprinter ZXP 1 Zebra kaartprinter ZXP 1
vanaf € 771,10 *
44 van 45
Laatst bekeken