Contactgegevens PPC

Multi-Post PPC BV

Neutronstraat 8
9743 AM Groningen

Telefoon: 050-368 7777
E-mailadres: info@ppc.nl

KvK: 02045915
BTW-nr: NL009498631B01

Stuur ons een bericht / Vraag een offerte aan

  * altijd invullen

  PPC is gevestigd in Groningen op het industrieterrein Hoendiep. Vanuit deze vestiging organiseren wij al onze activiteiten voor de Direct Mailings en de Webshop bestellingen. PPC maakt onderdeel uit van de Multi-Post Groep . Wij zijn samen met onze collega’s van Multi-Post de marktleiders op het gebied van kaartproductie, -personalisatie en Direct Mail.

  Voor zakelijke EU-klanten uit het buitenland bieden wij de mogelijkheid voor facturering zonder BTW. Neem hiervoor contact met ons op, of geef uw BTW (of VAT) nummer door bij de bestelling.

  Johan de Vries

  Johan is hoofd verkoop bij PPC. Daarnaast is hij tevens hoofd IT. Het zal u niet verrassen dat Johan altijd een druk bezet man is. Daarom houdt Johan ervan om in zijn vrije tijd zijn hoofd goed leeg te maken met sporten. Een potje Hockey of een veldloop, daar draait Johan zijn hand niet voor om.

  Telefoonnummer
  050 368 7777

  E-mailadres:
  info@ppc.nl

  Richard van Leeuwen

  Richard is onze ervaren man binnen het verkoopteam. Sinds vele jaren heeft hij contact met bijna alle klanten van PPC gehad. Dus mocht u een vraag hebben over een opdracht uit het verleden dan is Richard uw man! Naast zijn werk is Richard een fervent Zuid-Amerika kenner. Colombia, Ecuador zijn landen waar hij vaak gereisd en gewerkt heeft.

  Telefoonnummer
  050 368 7777

  E-mailadres:
  info@ppc.nl

  Sibel Gider

  Ik ben Sibel, de vrolijke ziel die de zon laat schijnen, zelfs op de meest bewolkte dagen. Ik ben 52 jaar jong, maar geloof me, mijn levensvreugde is tijdloos. In mijn vrije tijd ben ik dol op lekker koken voor vrienden en familie. Hardlopen en yoga geven mij het nodige rust.
  In de maanden dat ik bij PPC werkzaam ben, ontdek en leer ik elke dag weer nieuwe dingen over ons product ‘cards’. Het is een uitdaging die me inspireert en me de kans geeft om mijn sales skills te benutten. Ik kijk ernaar uit om nieuwe mensen te ontmoeten, nieuwe avonturen te beleven en te blijven groeien, zowel persoonlijk als professioneel.

  Telefoonnummer
  06 86 83 53 44

  E-mailadres:
  info@ppc.nl

    PPC is donateur van de Hartstichting voor een gezond en fit leven

  hartstichting logo

  PPC is zich er terdege van bewust dat zij een grote verantwoordelijkheid heeft ten aanzien van de vele miljoenen persoonsgegevens die het jaarlijks in goed vertrouwen krijgt aangereikt. Het is voor PPC van cruciaal belang dat er zorgvuldig en vertrouwelijk met deze gegevens wordt omgesprongen. Tot voor enkele jaren geleden was PPC ook producent van bankkaarten en creditcards. Wij komen dus uit een achtergrond van maximale informatiebeveiliging. Met het beëindigen van de bancaire kaarten is ook de informatiebeveiliging een maatje minder complex geworden. Toch zijn wij sinds jaar en dag ISO 27001 gecertificeerd, waarmee is aangetoond dat informatiebeveiliging in al zijn aspecten serieus wordt genomen.