Contactgegevens PPC

PPC BV
Neutronstraat 8
9743 AM Groningen

Telefoon: 050-368 7777
E-mailadres: info@ppc.nl

Stuur ons een bericht / Vraag een offerte aan

  * altijd invullen

  PPC is gevestigd in Groningen op het industrieterrein Hoendiep. Vanuit deze vestiging organiseren wij al onze activiteiten voor de Direct Mailings en de Webshop bestellingen. PPC maakt onderdeel uit van de Multi-Post Groep . Wij zijn samen met onze collega’s van Multi-Post de marktleiders op het gebied van kaartproductie, -personalisatie en Direct Mail.

  Voor zakelijke klanten uit het buitenland bieden wij de mogelijkheid voor facturering zonder BTW. Neem hiervoor contact met ons op en geef uw BTW (of VAT) nummer door.

  Johan de Vries

  Account Manager
  Johan is hoofd verkoop bij PPC. Daarnaast is hij tevens hoofd IT. Het zal u niet verrassen dat Johan altijd een druk bezet man is. Daarom houdt Johan ervan om in zijn vrije tijd zijn hoofd goed leeg te maken met sporten. Een potje Hockey of een veldloop, daar draait Johan zijn hand niet voor om.

  Telefoonnummer
  050 368 7777

  E-mailadres:
  info@ppc.nl

  Richard van Leeuwen

  Account Manager
  Richard is onze ervaren man binnen het verkoopteam. Sinds vele jaren heeft hij contact met bijna alle klanten van PPC gehad. Dus mocht u een vraag hebben over een opdracht uit het verleden dan is Richard uw man! Naast zijn werk is Richard een fervent Zuid-Amerika kenner. Colombia, Ecuador zijn landen waar hij vaak gereisd en gewerkt heeft.

  Telefoonnummer
  050 368 7777

  E-mailadres:
  info@ppc.nl

  Marco Theunissen

  Account Manager
  Marco is de laatste aanwinst binnen PPC. Hij maakt deel uit van het binnendienst team. Met zijn DTP achtergrond in de grafische wereld en de vormgeving geeft Marco geregeld een creatieve impuls die soms een verfrissende uitwerking heeft.

  Telefoonnummer
  050 368 7777

  E-mailadres:
  info@ppc.nl