Een duidelijke en aantrekkelijke presentatie van uw broodproducten

Prijskaartjes en prijskaarthouders in een bakkerij

De meeste bakkerijen hebben een groot assortiment van versproducten. Van broden, krentenbollen, broodjes, stokbroden en soms ook banketproducten zoals taarten en gebak. Deze producten zijn vaak op verschillende manieren uitgestald en de prijskaartjes hebben daarom ook verschillende manieren van de bevestiging nodig. Hieronder bespreken wij enkele soorten prijskaarthouders die vaak in bakkerijen en broodjeswinkels gebruikt worden.

» Lees hier de tekst verder

Prijskaarthouders voor uw bakkerij in verschillende soorten en maten

PPC biedt u een groot aanbod van mogelijkheden om uw prijskaartjes op een duidelijke, hygiënische en aantrekkelijke manier aan uw klanten te tonen. De roestvrij stalen prikkers zoals artikel Prijskaartprikkers RVS 2mm dik (10 stuks) 10 tot 60 cm lang worden vaak gebruikt voor broden in een schap of vitrine. De bijzetmodellen Prijskaarthouder 25 mm en Prijskaarthouders transparant kunststof Versie B worden vaak gebruikt in vitrines met gebak en patisserie. Om uw schappen te voorzien van prijskaartjes kunt u gebruik maken van die Prijskaarthouder plakstrip waarin u over de breedte van 50 cm de prijskaartjes in kan plaatsen. Daarnaast zijn er prijskaarthouders met knijpertjes zoals de modellen Prijskaarthouder clip en Prijskaarthouder dubbele clip populair omdat ze vrij eenvoudig te bevestigen zijn op manden en bakken. De modellen Prijskaarthouders winkelschap en de Prijskaarthouder clip breed zwart zijn, zoals u op de afbeelding ziet ook goed te bevestigen op bakken. Deze modellen zijn ook goed te gebruiken op planken en tafelranden.

Vrijblijvend advies en informatie

Het maken en duidelijk aanbrengen van uw prijskaartjes kan soms best een lastig klusje zijn. Daarnaast zijn er meerdere manieren, zoals u hier kunt lezen, om uw prijskaartjes te maken. Mocht u advies willen hebben of met vragen zitten, neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag!