Zie hier het PPC assortiment van NFC-RFID polsbandjes! Wij bieden u een uitgebreide keuze in uitvoeringen en chipsets. Daarbij heeft elke variant zijn eigen eigenschappen. Elk type NFC-RFID polsbandje heeft zijn specifieke gebruiksomgeving en mogelijkheden. Daarom kunt u het beste voor advies met PPC contact opnemen. Wij helpen u graag om de juiste beslissingen te nemen. Mocht u op zoek zijn naar een specifiek model NFC-RFID polsbandje, dan kunt u ook nagaan of dit model bij PPC leverbaar is. Regelmatig komen nieuwe modellen uit die wij u graag aanbieden en hierover uitleg kunnen geven.

» Lees hier de tekst verder

Toont alle 5 resultaten

Verschillende sluitingen voor verschillende toepassingen van NFC-RFID polsbandjes

De NFC-RFID polsbandjes worden vaak gebruikt voor identificatie en als toegangsmiddel bij bijvoorbeeld Wellness centra en evenementen. Vaak zijn in deze omgevingen items als NFC-RFID sleutelhangers en NFC passen niet geschikt. Bijvoorbeeld in een zwembad is het niet handig om een sleutelhanger of pas op het lichaam te dragen. Een polsbandje daarentegen is daar ideaal voor geschikt! Er zijn 3 soorten sluitingen voor de NFC-RFID polsbandjes met ieder zijn voor- en nadelen. De RFID-NFC Polsbandje Watch heeft een verstelbare horlogesluiting die om vrijwel elke pols past. Het nadeel van deze sluiting is dat die wat duurder is dan de elastische sluiting van een siliconen Polsbandje, bijvoorbeeld de RFID-NFC Polsbandje Siliconen Basic. Deze sluiting is simpeler en meestal in 3 verschillende maten te bestellen. Daarnaast is er de sluiting voor éénmalig gebruik zoals bij het RFID -NFC Polsbandje Event Rood. Een sluiting voor eenmalig gebruik gebruikt men vaak bij evenementen zoals popfestivals of concerten. De materialen die bij dit type sluiting gebruikt worden zijn meestal voordelig en makkelijk te produceren.

Personalisatie en geschikte NFC-RFI chips

Alle RFID-NFC armbandjes die PPC aanbiedt zijn te bedrukken met een eigen logo of huisstijl kleuren. Daarnaast is er de mogelijkheid elke polsband te personaliseren met een eigen nummer of code. Dit kan door middel van een slijtvaste Laserengraving. De NFC-RFID polsbandjes zijn net zoals alle andere NFC-RFID artikelen uitgerust met een contactloze RFID-NFC chip. Door deze chip met een unieke UID code kan het polsbandje communiceren met een NFC Reader. Hiermee kan een registratie en identificatie plaatsvinden. De meest gebruikte NFC-RFID chips zijn de 13,56 mHz HF (High Frequentie) Mifare Classic 1k 4 byte en de Mifare Classic 1k 7 byte variant. Bij de NFC-RFID polsbandjes voor eenmalig gebruik kiest men vaak voor de Mifare Ultralight EV1 chipset. Uiteraard is het ook mogelijk om voor een laag frequentie chip te kiezen zoals de Hitag 2 of de EM4200. U ziet keuzes en mogelijkheden genoeg. Laat u door ons goed voorlichten welke uitvoering en chipset voor uw project het meest geschikt zijn!