Handig, hygiënisch en makkelijk schoon te maken

Geschikte prijskaartjes en prijskaarthouders in uw IJssalon

Fraaie prijskaartjes in uw ijssalon hebben is mooi maar u moet natuurlijk ook op een handige en mooie manier uw prijskaartjes in uw ijsbakken kunnen bevestigen. Daarvoor biedt PPC u verschillende oplossingen. Het aanprijzen en verkopen van schepijs werkt anders en vindt plaats onder andere omstandigheden dan het aanbieden van bijvoorbeeld brood in een bakkerij.

» Lees hier de tekst verder

Speciale ijs prijskaartprikkers

De eigenschappen van ijs zorgen voor een speciaal ontworpen prijskaartprikker. Omdat ijs eventueel op een warme zomerse dag wat zacht kan worden heeft de prijskaarthouder een groter oppervlak nodig om een goede ferme grip in het ijs te hebben. Speciaal voor ijs biedt PPC de artikelen Prijskaarthouder ijs en Prijskaarthouder ijs RVS aan.

Goede Hygiëne

De meeste prijskaartprikkers voor ijs zijn gemaakt van stevig kunststof. Hierdoor zijn de ijskaartprikkers eenvoudig schoon te maken en daarna weer opnieuw te gebruiken. Met bijvoorbeeld een vaatwasser kunnen de prijskaartprikkers goed gereinigd worden. Eenmaal uw ijs prijskaartprikkers aangeschaft kunt u er zeer lang mee doen. Dat scheelt u ook weer in de kosten.

Prijskaartjes met bevestiging op de ijsbakken

Een tweede oplossing naast het prikkermodel is om uw prijskaarthouders aan uw ijsbakken te bevestigen. Enkele voorbeelden hiervan zijn de artikelen (HACR-60012-K en HACR-60013-K en HACR-60014 en HACR-60015. Niet alle ijsbakken zijn geschikt voor deze oplossingen. Een te dikke rand aan uw ijsbakken of het te dicht tegen elkaar aanstaan van de ijsbakken kan ervoor zorgen dat deze modellen prijskaarthouders niet goed te bevestigen zijn. Dus bij twijfel neem vooral contact met ons op zodat wij uw vragen kunnen beantwoorden. Een monster of proefmodel aanvragen behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden.