Duidelijk, mooi en een aanwinst voor uw winkelinterieur

Om uw prijskaartjes goed zichtbaar in uw winkel op te stellen heeft u prijskaarthouders nodig. Welke prijskaarthouder u nodig hebt hangt sterk af wat voor versproducten u aanbiedt. Een bakkerij heeft immers een hele andere winkellay-out dan een ijssalon of slager. Een zeer belangrijke eigenschap van een prijskaarthouder is dat het hygiënisch moet zijn. Graag zien uw klanten de informatie en de prijs van uw versproducten op een duidelijke en zeker ook hygiënische manier. Het uitgangspunt is om uw prijskaarthouders zo min mogelijk in contact te laten komen met uw versproducten. Er zijn vele handige systemen om de prijskaartjes aan uw winkelinterieur te bevestigen. Om het wat eenvoudiger te maken zijn er vier soorten prijskaarthouders: prikkers, clips, strips en staanders.

» Lees hier de tekst verder

Prijskaartjes prikkers

De prijskaarthouder in prikkervorm steekt u in het versproduct zoals in brood, vlees, gebakje of ijs. Het is belangrijk om uw prijskaartprikkers goed schoon te houden omdat ze in aanraking komen met uw versproducten. Materialen die voor prijskaartprikkers worden gebruikt zijn RVS (Roest vrij Staal) en kunststof. Deze materialen zijn zeer duurzaam en goed schoon te maken in bijvoorbeeld een vaatwasser. De vorm van de prijskaartprikker wordt bepaald door de functie. De prijskaart prikker voor ijs is, omdat ijs wat zachter kan worden, breder en dikker dan een RVS prikker in een brood. De prikkervorm is de meest eenvoudige manier om uw versproducten te voorzien van een prijskaartje. Door deze eenvoud hebben de prikkers een aantrekkelijke prijs en zijn ze meestal in bundels (van 10) te bestellen. Belangrijk is het om de prikkers veelvuldig schoon te maken.

Prijskaartjes clips

Met prijskaartje clips bedoelen wij prijskaarthouders die een knijpsluiting hebben. Enkele voorbeelden van prijskaartjes clips zijn de artikelen Prijskaarthouder clip en Prijskaarthouder dubbele clip. Artikel Prijskaarthouders winkelschap is speciaal geschikt om aan dikkere oppervlakken zoals tafelranden en planken te monteren. Dit type clip kan aan een maximale dikte van zo’n 18 mm geplaatst worden. Als uw schappen of planken dikker zijn dan 18 mm dan kunt u beter gebruik maken van prijskaartjes strips of staanders. Daarnaast zijn er enkele modellen prijskaartjes clips zoals 78910 die extra lang zijn of een extra draaigewricht hebben. Een extra draaigewricht kan een goede oplossing zijn als u de prijskaarthouder niet aan een horizontaal oppervlak kan monteren.

Prijskaartje strips

PPC biedt u één soort prijskaartjes strip aan. De strip is van transparant kunststof en is ?? cm hoog en ?? cm lang. De strips kunt u eenvoudig aanbrengen omdat de achterkant van de strip voorzien is van een lijmlaag. Door het beschermlaagje van de prijskaartjes strip te verwijderen en vervolgens de strip op uw productschap of plank te plaatsen en 30 seconden goed aan te drukken kunt u de strip eenvoudig bevestigen. Met een goede schaar of stanleymes kunt u de prijskaartjes strip eenvoudig op de gewenste lengte afsnijden.

Prijskaartjes staanders

De meeste modellen en uitvoeringen vindt u in prijskaartjes staander vorm. Er zijn verschillende materialen waarvan de staanders gemaakt worden. Zo heb je standers in RVS (Roest Vrij Staal) maar ook in verschillende soorten kunststof. De prijskaartjes staander is erg makkelijk en flexibel in gebruik. U heeft een klein stukje horizontaal oppervlak nodig waar u het voetje van de staander kwijt kan. De voet van de prijskaartjes staander is er in verschillende vormen. Van rond, rechthoekig en taps toelopend. Al deze vormen nemen een andere ruimte in beslag en u kunt dus zelf bepalen welke vorm het beste bij uw situatie past of welk model u het mooiste vindt. Van de transparante PVC serie bieden wij een viertal verschillende hoogtes (0 mm, 25 mm, 70 mm en 90 mm) aan. U kunt kiezen welke hoogte het beste bij uw situatie en producten past.

Mocht u vragen hebben of advies willen vragen, dan kunt u gerust contact (050 – 368 7777 of info@ppc.nl) met ons opnemen, wij helpen u graag!