keyfob sleutelhangersEen NFC-RFID Keyfob sleutelhanger is een slimme sleutelhanger. Door de NFC chip die in de sleutelhanger zit kan hij als een elektronische toegangssleutel worden gebruikt. De Keyfob sleutelhanger biedt als NFC device dezelfde NFC functionaliteit als bijvoorbeeld een Mifare pas. Maar door zijn omhulsel is een sleutelhanger veel minder kwetsbaar en sterker. De NFC-RFID sleutelhangers zijn er in veel verschillende modellen te krijgen. Bent u opzoek naar een specifiek model? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

» Lees hier de tekst verder

Toont alle 7 resultaten

Diverse modellen en materiaalsoorten

Zoals hierboven beschreven zijn de NFC-RFID sleutelhangers sterk en zeer duurzaam. De reden daarvoor is onder andere de compacte vorm. Ook het materiaal waaruit de sleutelhanger bestaat speelt mee. Een aantal modellen zoals de Keyfob Drop is gemaakt van het zeer taaie polyamide. Een nog sterker materiaal wat zeer slijtvast en onbrandbaar is is Glassfiber. Maar ook zijn de NFC sleutelhangers te produceren in het milieuvriendelijker PET(G) en recycled PVC materiaal. De meeste NFC-RFID Keyfob sleutelhangers hebben een druppelmodel zoals de eerdergenoemde Drop en de Keyfob sleutelhanger Eco NFC – RFID F08. De Beetle Keyfob heeft een zeer eigen model waarmee u zich onderscheidt. Ziet u een model er niet tussen? Bel ons dan op 050-368 7777.

Verschillen in RF specificaties

Een belangrijk onderdeel van de NFC-RFID Keyfob sleutelhangers zijn de RF (Radio Frequentie) eigenschappen. Een NFC Keyfob sleutelhanger heeft net zoals een pas een spoel van dun koperdraad als inlay. Een uitleg over de inlay van een pas vindt u hier. Een sleutelhanger heeft door zijn kleine formaat een andere koperen inlay wat zorgt voor andere RF eigenschappen! Het is verstandig om van deze verschillen in RF eigenschappen bewust te zijn. Een echte veldtest met uw NFC-RFID sleutelhanger is nooit een overbodige luxe!

Wat voor soort chipmodule in uw NFC-RFID Keyfob sleutelhangers?

De keuze van chipmodules voor uw Keyfob sleutelhanger is zeer ruim. Bij PPC kunt u ervan uitgaan dat wij elk model in bijna alle NFC-RFID chipmodules kunnen leveren. De bovenstaande modellen zijn in de meest populaire chipversies aangeprijsd. Dit zijn de MiFare Classic, de Mifare Classic 7 byte en de Mifare Ultralight C varianten. Mocht u een 125 kHz LF (LowFrequency) LEGIC module nodig hebben, dan kan PPC deze ook leveren. Voor een NFC sleutelhanger met veel mogelijkheden en een grote veiligheid kunt u het beste kiezen voor een Mifare DESFire chipmodule.