CardPresso software: de beste oplossing voor het maken van uw passen

De CardPresso software is een zeer veelzijdig software pakket en daarom adviseert PPC deze software voor uw passen te gebruiken. Het programma is zo ontworpen dat het maken van uw kaarten en passen zo min mogelijk moeite kost. Of u nu prijskaartjes maakt, Mifare DESFire passen moet coderen of een grote batch van toegangskaartjes uitgerust met een QR code, CardPresso heeft voor iedere toepassing een geschikte versie. Mocht u al een versie hebben, dan kunt u hem voordelig upgraden. Deze upgrade pakketen kunnen wij u snel leveren. Zie hieronder voor de upgrade mogelijkheden.

» Lees hier de tekst verder

Toont alle 14 resultaten

De verschillende versies van de CardPresso Software

De CardPresso software is in 6 verschillende versies te krijgen. Elke versie heeft zijn eigen eigenschappen en uitbreidingen. Het instappakket is de XXS pakket en loopt op tot het meest uitgebreide XXL pakket. Hieronder kunt u in een korte beschrijving de verschillen tussen de 6 software pakketten lezen. Mocht u alsnog vragen hebben, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op of bel 050 – 368 7777.

CardPresso XXS

Cardpresso xxs softwareDe XXS versie van de CardPresso software heeft ondanks een zeer scherpe prijs verassend veel functionaliteit en functies. U kunt in de CardPresso XXS een interne database van een ongelimiteerde aantal gepersonaliseerde passen aanmaken! De XXS versie ondersteunt het maken van magneetstrip passen en update automatisch als er een nieuwe versie van CardPresso uit is.

CardPresso XS met Externe database functie

cardpresso XS softwareDe grote toevoeging van CardPresso XS ten opzichte van de XXS versie is de mogelijkheid om een .TXT (tekst), CSV of een Microsoft Excel (.XLS of .XLSX) spreadsheet blad als extern databestand te kunnen koppelen. Het voordeel van het koppelen van een extern databestand is dat dit bestand naast CardPresso ook eenvoudig gebruikt kan worden door andere applicaties binnen uw digitale systeem. Denk hierbij aan een leden- of werknemersoverzicht binnen uw organisatie of kassasysteem met informatie en prijzen van uw artikelenassortiment. Een tweede belangrijke toevoeging aan het XS pakket is het afdrukken en genereren van QR codes met elke gewenste informatie zoals internet links, unieke nummer, Hash codes in ieder gewenst formaat en locatie!

CardPresso XM; meer uitgebreide database functies

Cardpresso XM softwareDe XM versie van CardPresso heeft meer specifieke database functionaliteit. Eén daarvan is dat u binnen CardPresso XM gebruik kunt maken van Microsoft Access. Hiermee is het heel eenvoudig om relationele databases en het gebruik van foto’s in uw passen productie te integreren.

CardPresso XL; het coderen van NFC en RFID passen

Cardpresso XL softwareCardPresso XL introduceert het coderen van contactloze RFID passen die vallen binnen het ISO/IEC 14443 protocol. CardPresso ondersteunt bijna de gehele populaire en veelgebruikte Mifare passen zoals de Mifare Classic, de Mifare Ultralicht en de Ultralight C. De opkomende NTAG passen zoals de NTAG216 zijn sinds kort ook met de Cardpresso software te coderen. Een uitzondering is de geavanceerde Mifare DESFire chip. Om deze chip te kunnen coderen heeft u de CardPresso XXL nodig.
Verder ondersteunt de XL-versie een ODBC-koppeling. Daarmee kunt u bewerkstelligen dat CardPresso zijn kaartgegevens rechtstreeks uit een database haalt.

CardPresso XXL; een licentie voor uw hele bedrijf

Cardpresso XXL softwareDe meest uitgebreide versie van CardPresso is de XXL uitgave. Met deze versie heeft u alles in huis wat CardPresso u te bieden heeft. Het grote voordeel van de XXL versie is dat u met één licentie CardPresso op 16 PC’s tegelijk kunt werken. Hiermee kunt u uw workflow en het productieproces van uw passen een enorme boost geven!

CardPresso USB Dongle

cardpresso dongleBij de aankoop van een CardPresso licentie ontvangt u een USB Dongle waarop uw CardPresso registratienummer staat. Uw registratienummer is onveranderlijk en is onlosmakelijk van uw USB CardPresso Dongle. Bij het gebruik van CardPresso dient u altijd de Dongle in één van uw USB poorten van uw werkstation te steken. Uw USB Dongle maakt via het internet contact met de online CardPresso servers om te verifiëren welke versie (xls, xs, xm, xl of xxl) bij uw registratienummer hoort. Bij het upgraden van uw CardPresso versie, bijvoorbeeld xm naar xl, wordt de koppeling van uw vaste registratienummer in de USB Dongle veranderd van xm naar xl. Het is dus van belang dat u voorzichtig en zorgvuldig met uw CardPresso USB Dongle omgaat!

Uitgebreide documentatie en instructie video’s van CardPresso

Cardpresso Youtube instructie filmpje

CardPresso instructiefilmpje op YouTube

Cardpresso staat bekend om de zeer uitgebreide gebruikersdocumentatie. De CardPresso handleiding is zeer compleet. Dit document kunt u als naslagwerk gebruiken, mocht u tegen problemen aanlopen of vragen hebben. Naast de uitstekende documentatie en de duidelijke handleiding heeft CardPresso ook een eigen YouTube kanaal. Op dit CardPresso YouTube kanaal vindt u allerlei zeer verklarende instructiefilmpjes. Enkele voorbeelden zijn: het maken van een visitekaartje, hoe uw Excel Database te koppelen aan Carpresso bestand. Maar ook het koppelen van foto’s aan een invoerveld. Door deze service adviseert PPC daarom om voor CardPresso te kiezen!