Hieronder het assortiment slimme NFC sloten van PPC. Deze sleutelloze elektronische sloten hebben een groeiende populariteit. Door de opkomst van de digitale media en apparaten zoals onze smartphones is het gebruik van deze sloten de laatste jaren sterk toegenomen. Als voordeel heeft een slim NFC slot dat er geen dure sleutel aan te pas komt. De functie van een sleutel wordt overgenomen door een NFC chip in een pasje, Keyfob sleutelhanger of polsbandje.

» Lees hier de tekst verder

Toont alle 3 resultaten

Digitaal sleutelbeheer

Doordat de sleutel een unieke digitale code is in een NFC of Mifare chip is het sleutelbeheer ook digitaal. Met een Card management systeem zijn de UID’s (Unique IDentifier) van de NFC tags eenvoudig te activeren en te deactiveren. Met het aanmaken van groepen UID’s en het toewijzen van autorisaties is het makkelijk een zeer specifiek en op maat gemaakt digitaal sleutelbeheer door te voeren.

Het slimme NFC Cilinderslot

Slimme-nfc-sloten-modellenAls eerste is er het elektronisch slimme NFC cilinderslot. Dit type slot wordt veel gebruikt in vakantieparken en B&B’s (Bed & Breakfast). Het makkelijk aan te passen en zeer flexibel in te richten digitaal sleutelbeheer is ideaal voor het bijhouden van verschillende gebruikers en tijdelijke bezoekers. De NFC cilindersloten zijn in veel verschillende uitvoeringen te bestellen. Vraag daarom altijd aan PPC (050-3687777) naar welk NFC slot u op zoek bent. Daarmee kunt u veel tijd besparen. Ten eerste dient u de dikte van uw deur op te meten. De meeste NFC cilindersloten zijn te leveren voor deurdiktes tussen de 5,2 en 14 cm. Een cilinderslot heeft altijd twee kanten; de buiten- en de binnenzijde. Als tweede keuze moet u kiezen of u een handmatig te draaien binnensluiting of een tweede NFC sluiting aan de binnenzijde wilt. Als derde keuze kunt u kiezen of het NFC Cilinder slot ook toegankelijk moet zijn voor een smartphone via Bluetooth. Zoals eerder aangegeven kan u het beste contact met ons opnemen welke keuze het beste bij u past.

Verschillende modellen slimme NFC sloten

Naast het slimme NFC cilinderslot heeft PPC ook NFC sloten systemen voor kluisjes, lockers, meubels en kasten. Een ander systeem heeft het uiterlijk en functionaliteit van een handgreep. Deze slimme NFC deurklink heeft een zeer fraai uiterlijk. Het slimme NFC deurklink slot is net zoals een gewone deurklink eenvoudig te monteren. Daarnaast is ook dit model te configureren om met verschillen NFC sleutels en smartphones via bluetooth samen te werken. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.