Nieuws

PPC wordt Multi-Post PPC

Per 1 januari 2023 gaat PPC B.V., specialist in productie en personalisatie van plastickaarten, verder onder de naam Multi-Post PPC B.V. Samen met het moederbedrijf Multi-Post, specialist in onder andere Print & Mail services, Document Solutions en Distributeur van Entrust Datacard kaartprinters, worden de krachten gebundeld. De vernieuwde uitstraling in combinatie met de nieuwe naam moet zorgen voor een grotere naamsbekendheid en een duidelijkere positionering van het bedrijf. De naamswijziging is een onderdeel van de transitie van de onderneming die tot doel heeft om gericht en duurzaam te innoveren, (digitale) services en diensten uit te breiden en daarmee haar toegevoegde waarde aan de klanten te vergroten.

Wij blijven dezelfde producten en diensten aanbieden zoals u deze van ons bent gewend. Ook op het gebied van adresgegevens en contactpersonen zijn er geen wijzigingen.

Multi-Post en Multi-Post PPC hebben vestigingen in Dordrecht, Groningen en in België, Curaçao en Bonaire. De onderneming opereert met 90 medewerkers vanuit zelfsturende teams zowel landelijk als Internationaal. Het bedrijf verzorgt productie en diensten op het gebied van hoge kwaliteit plastickaarten voor alle toepassingsgebieden en levert producten, diensten en onderhoud in 5 expertisegebieden: Kaart productie, Kaart personalisatie, (digitale) Print & Mail, Document Solutions en insourcing/outsourcing van Postkamers. De onderneming is sinds 1985 operationeel en voldoet aan de volgende certificeringen: ETSI, ISO9001, ISO14001 en ISO27001.